"gissa vem som stog bakon dörren klockan ett i förrgår?"

hejhej, idag har det varit chill!
åkte in till saladan och köpte en sak åt ***** och sen så käkade vi där inne. Sen hem och gjorde lite saker. Sen senare på kvällen typ vid 9 ringde elinore och sa att dom satt på "picaso" en resturang, så gick ner dit och spelade "ketch" (tecknet) eller vad man nu kallar det. Sen hem igen och nu sitter jag här och ska gå och sova aldes stax, har skola imorgon.jippi...

Men i förrgår var en lyckad kväll,elinore fyllde ju, så åkte in till saladan och käkade lite kvällsmat, sen drog vi till en bar/restaurant och hade kulkul!! Sen ungefär vid ett drog jag hem, och öppnar porten där nere somvanligt, går upp för trapporna, sätter in nyckeln i nyckelhålet och öppnar dörren, och "gissa vem som står bakon dörren klockan ett?" PAPPA!.
och liksom mamma och pappa hade ju sakt att han inte kunde komma ner igen och att det var ingen idé att komma ner eftersom vi är hemma óm ungefär två veckor igen, och blablabla.. och sen bara står han där!! helt jävla sjukt! haah vart så himla förvånad, altså tänk er att eran pappa står bakoom dörren när man kommer hem, när man liksom inte har tväffat han på 4 månadar, aa asså aa.. haha vet inte vad jag ska säga men helt sinnessjukt! Så imorgon ska vi uut och prova paddelboard!
Och sen fick jag lite prisenter också:)

Av farmor:
två choklad kakor
örhängen
mascara

Av pappa:
OnePiece! :D
Och en fet godispåse (svensktgodis)

längtar tillsa jag får hem min onepiece, gud så skönt! hihi(a

aja, bloggar mer tomorron, i hope..puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0